The 2-Minute Rule for قیمت عسل
The 2-Minute Rule for قیمت عسل
Blog Article
ابوعلی سینا دانشمند بزرگ ایرانی ۱۰۰۰ سال پیش در کتاب قانون خود نسخههای زیادی بر پایه عسل و موم آن تجویز کردهاست.[نیازمند منبع]
مصریان باستان، آشوری ها، چینیها، یونانیان و رومی ها از عسل برای التیام زخم ها و درمان بیماری های روده استفاده می کردند. از چند دهه قبل تا کنون، عسل تحت بررسی های آزمایشگاهی و بالینی توسط گروه های پژوهشی مختلف قرار گرفت. چشمگیرترین کشف درباره عسل، خاصیت ضدباکتری عسل بود که در تحقیقات متعدد به آن اشاره شده است. عسل طبیعی، در مقابل بسیاری از ارگانیزم ها نظیر سالمونلا، شینگلا، اشریشیا کولی، هلیکوباکتر پیلوری و غیره، خاصیت ضدباکتریایی از خود به نمایش می گذارد.
خواص ضد التهابی عسل طبیعی میتواند تورم و قرمزی جوش ها را کاهش دهد، همچنین خواص ضد باکتریایی عسل سبب میشود تا سطح باکتریهای موجود روی پوست کاهش و به میزان تعادل برسد و به این طریق به درمان آکنه و یا پیشگیری از آن کمک میکند.
مصرف عسل می تواند به مردان کمک کند تا سطح انرژی خود را افزایش دهند و برای فعالیت های روزمره یا ورزشی بیشتری آماده شوند.
عسل ممکن است از میوه ها، گل ها، گیاهان و حتی شهد زنبورها استخراج شود. منشأ عسل می تواند تأثیر زیادی بر روی طعم و خواص آن داشته باشد.
یکی از مهم ترین فاکتورها برای تشخیص عسل طبیعی، اصالت و خالصی آن است. عسل read more خالص باید بدون تغییرات اساسی یا افزودنی های غیرمجاز به بازار عرضه شود.
خواص ضد التهابی و ضد باکتریایی عسل باعث تسهیل فرآیند ترمیم و بهبودی بافت های زخمی می شوند.
†درصدهای تقریبی ارائه شده برای افراد بزرگسال از روی مرجع مصرف رژیم غذایی هستند. منبع: مرکز داده غذای وزارت کشاورزی آمریکا
مفید برای عادات ماهیانه دردناک، موثر در درمان عفونتهای بدن، درمان زخمها و جای آنها، موثر برای بهبود دردهای شکمی و سرفه و گلودرد
آنها ایمان داشتند که عسل یکی از اجزای مهم این خوراک بهشتی است.[نیازمند منبع]
با توجه به اینکه بیش از ۹۰ درصد از وزن خشک عسل را قندها یا همان کربوهیدارتها تشکیل میدهند. در نتیجه استفاده بیش از حد از عسل طبیعی میتواند باعث اضافه وزن شود.
مقابله با باکتری های مقاوم به دارو: عسل می تواند در مقابله با باکتری های مقاوم به دارو (معمولاً باکتری های گرم منفی) مؤثر باشد.
عسل از مخلوطی از گلوکز و فروکتز تشکیل شده است که به عنوان قندهای طبیعی شناخته می شوند.
به دلیل اهمیت بالای زنبورعسل در گردهافشانی و افزایش باروری محصولات کشاورزی و میوهها، سازمان جهانی غذا و کشاورزی یا فائو روز ۲۰ مه هر سال را بهعنوان «روز جهانی زنبور» نامگذاری کردهاست.[۱۳]